Παρεμβάσεις για τις ευρωεκλογές

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της οργάνωσης Ηρακλείου για να φτάσει η θέση της αποχής από τις ευρωεκλογές σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε. Σε μια περίοδο, προεκλογική μάλιστα, όπου κυριαρχεί το απολίτικο, όπου οι μισοί πολίτες διεκδικούν την ψήφο από τους άλλους μισούς λόγω δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όπου τα σχέδια και οι φαεινές για μια "ανθρώπινη" πόλη είναι στην ημερήσια διάταξη, οι ευρωεκλογές και τα ζητήματα γύρω από την ΕΕ δεν είναι στην πρώτη σειρά της ιεράρχησης.

Το ΚΚΕ(μ-λ) μέσα από τις παρεμβάσεις του προσπαθεί να αναδείξει την θέση της αποχής από την ευρωκάλπη ως τη μόνη θέση που δίνει αγωνιστική διέξοδο, ως τη μόνη θέση εναντίωσης στην ΕΕ. Να αναδείξει τον αντιδραστικό ρόλο του ιμπεριαλιστικού συνασπισμού της ΕΕ, την ανάγκη να μπει στην πρώτη γραμμή της λαϊκής πάλης ο αγώνας για έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Να αναδείξει την αναγκαιότητα συγκρότησης ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ενάντια στο σύστημα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. 


Με πανό που έχουν μπει σε διάφορα σημεία της πόλης, με αφίσες, με παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης με πανό τηλεβόα και πλατύ μοίρασμα του έντυπου υλικού θέτει τα παραπάνω ζητήματα. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται παρεμβάσεις στο κεντρικό παζάρι της πόλης, σε συνοικίες και βέβαια με την εκδήλωση-συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 22 Μάη στις 7μμ στο στέκι ΖΑΛΟ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου